Käytetyt kalusteet ja kattavat kalustuspalvelut Festrent Finland Oy:ltä

Festrent Finland Oy on käytettyjen hotellikalusteiden myyntiin, saneeraukseen ja vuokraukseen erikoistunut Porissa sijaitseva yritys. Toimitamme kalusteita kaikkialle Suomeen.

Toiminnassamme keskitymme yhteistyöhön tilojaan ja kalusteitaan uusivien hotellien kanssa, joissa kartoitamme hyväkuntoiset ja kunnostuskelpoiset kalusteet. Tarkastuksen ja mahdollisen kunnostuksen jälkeen välitämme kalusteet seuraavaan kohteeseen tai esimerkiksi esittelyhalliimme myytäväksi.

Asiakaskuntaamme kuuluvat niin yritykset kuin myös yksityistaloudet, ja meillä on useita erilaisia palvelupaketteja eri tarpeisiin - lue niistä lisää täällä!

Hyväkuntoisen, käytetyn kalusteen hankkiminen säästää luontoa

Kaikki toimittamamme käytetyt kalusteet ovat varmistetusti hyväkuntoisia ja asiantuntevan saneeraushenkilöstömme tarkistamia ja tarvittaessa kunnostamia. Käytetyt hotellikalusteet ovat erittäin kovaa käyttöä ja kulutusta kestäviä, huippulaadukkaita tuotteita, joten voit olla varma niiden kestävyydestä. Lisäksi käytetyn kalusteen hankkiminen on myös luonnon ja ekologisuuden kannalta aina arvokas asia.

Tervetuloa asioimaan myymäläämme hyvien liikenneyhteyksien varrelle

Yrityksemme ja esittelymyymäläämme sijaitsee Porissa, Mikkolan kaupunginosassa, erinomaisten liikenneyhteyksien varrella.