Vuokrakalusto joka tarpeeseen nopein ja varmoin toimituksin

Vuokrapalvelu

Tarjoamamme vuokrakalusto soveltuu esimerkiksi erilaisiin tilapäismajoitustarpeisiin, kuten urakkatyöhenkilöstön majoitustiloihin ja asuntoihin. Teemme vuokrapalvelua mielellämme myös avaimet käteen-periaatteella - ota yhteyttä ja kysy lisää palvelustamme tai pyydä suoraan tarjous!

Esittelypalvelu

Porin Mikkolassa sijaitsevaan esittelyhalliimme on koottu esille kattava valikoima tuotteitamme.
Voimme rakentaa sopimuksesta malliesittelyn joko halliimme tai suoraan asiakkaan tiloihin - näin esimerkiksi hotellihuoneen tai toimiston yleisilme on helppo havainnollistaa jo ennen hankintapäätöstä. 

Myynti

Esittelyhallimme sijaitsee Porin Mikkolassa, osoitteessa Mikkolantie 45. Laajasta ja monipuolisesta valikoimastamme löydät hyväkuntoiset, erittäin laadukkaat ja ajattoman tyylikkäät kalusteet kotiin, mökille, opiskelija-asuntoon tai vaikkapa toimistoon. Tervetuloa asioimaan!

Juhlapalvelu

Festrent Finland Oy tarjoaa asiakkailleen myös kattavaa juhlapalvelua.
Meiltä vuokraatte samalla kertaa juhlateltat ja katokset sekä kaikki juhlissa tarvittavat kalusteet.
Ota yhteyttä ja kysy lisää palveluistamme!

Avaimet käteen -palvelu

Tarjoamme asiakkaillemme kaikenkattavaa Avaimet käteen -palvelua, jossa asiakkaan tilat kalustetaan sovituksi ajaksi vuokrakalustolla. Palvelussa kartoitetaan ensin asiakkaan toiveet ja tarpeet kattavasti, jonka jälkeen Festrent Finland Oy toimittaa kalustot kohteeseen. Avaimet käteen -palvelussa asiakas saa haluamansa kalusteet juuri haluamakseen ajankohdaksi, eikä hänen tarvitse ostaa uusia, kalliita kalusteita. Palvelu sopii erinomaisesti esimerkiksi tilapäisasumistarpeisiin tai vuokra-asuntoihin.

Yhteystietomme löydät täältä.